Обираймо "Кращого куратора академічної групи"! - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2014)
В ТДАТУ було проведено конкурс "Кращій куратор академічної групи"
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ