Холодильні установки у процесі зберігання харчових продуктів - Четвертак, В. С.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Проаналізоване процес охолодження і заморожування
Keywords: холодильні установки; зберігання харчових продуктів; охолодження; заморожування; зберігання харчових продуктів