Дослідження теплових процесів асинхронних електродвигунів під впливом неповнофазного режиму роботи - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii; Квітка, О. С. (ТДАТУ, 2015)
UK: представлені результати дослідження теплових процесів асинхронних електродвигунів під впливом неповнофазного режиму роботи, наведені залежності сили струму і швидкості теплового зносу ізоляції обмотки статора асинхронного електродвигуна в функції коефіцієнта завантаження. EN: Results of research of thermal processes of asynchronous electric motors under the influence of not full-phase operating mode are presented, dependences of current and speed of thermal wear of isolation of a winding of the stator of the asynchronous electric motor as loading coefficient are induced.
Research of termal processes of asynchronous electric motors under influence not full-phase operating mode
Keywords: асинхронний двигун; неповнофазний режим роботи; теплові процеси