Теоретичні основи електротехніки, ч. 1: методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної форми навчання на основі повної загальної середньої освіти - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (Мелітополь : Видавничо- поліграфічний центр «Люкс», 2020)
Методичні вказівки призначенні для вивчення та закріплення матеріалу з кіл постійного струму та однофазних кіл змінного синусоїдного струму. У методичних вказівках на базі експериментальних електроустановок розглянуто основні поняття та закони, пов’язані з практичним використанням електричних та магнітних явищ, методи аналізу кіл постійного струму та однофазних електричних кіл синусоїдного струму в усталених режимах, методи розрахунку електромагнітних процесів і відповідних перетворень енергії.
Keywords: електротехніка; методичні вказівки; лабораторні роботи; постійний струм; однофазні кола