Зміст поняття страхування - Клімова, А. О. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Разом із розвитком ринкових відносин, виникненням нових взаємозв’язків між усіма господарюючими суб’єктами зростає ймовірність появи непередбачуваних ситуацій, підвищується ступінь ризику на усіх рівнях. Найбільш ефективним методом управління ризиком упродовж багатьох тисячоліть є страхування
Keywords: ринкові відносини; управління ризиком; insurance; убезпечення