Теоретичні основи електротехніки, частина 3. Практикум з розв’язання задач для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка» денної форми навчання - Попова, Ірина Олексіївна (Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2023., 2023)
У практикумі надані теоретичний матеріал з нелінійних кіл, магнітні кола при постійних потоках та синусоїдній напрузі та перехідних процесів в лінійних колах, який закріплюється розв’язанням задач та запропоновано для кожної теми дисципліни комплексні кваліфікаційні завдання з контролю вихідних знань і умінь студентів. Для надання індивідуалізованого характеру кожному тематичному комплексному кваліфікаційному завданню у навчальному посібнику приведені варіанти початкових даних. Практикум містить приклади розв’язання тематичних комплексних завдань, що дає можливість студентам успішно засвоїти і закріпити навчальний матеріал.