Новий метод перетворення світла в електроенергію - Біляєва, А. С.; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
В останні роки значна увага приділяється розвитку альтернативних джерел енергії, в тому числі - перетворенню сонячного випромінювання в електроенергію. Розвиток сучасних технологій ініціювало роботи зі створення наноректенн, перспективних для бездротової передачі енергії і перетворення сонячного випромінювання в терагерцевому діапазоні.
Keywords: світло; електроенергія; альтернативні джерела енергії; оптична ректенна