Інфраструктура товарного ринку: конспект лекцій. - Венгерова, Олена Василівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Конспект лекцій містить теоретичний матеріал, контрольні запитання до кожної теми, перелік рекомендованої літератури. Конспект складено з метою допомогти здобувачам вищої освіти під час опанування тем з дисципліни «Інфраструктура товарного ринку». Матеріали конспекту лекцій можуть бути використані здобувачами вищої освіти в процесі підготовки до практичних занять та іспиту з дисципліни. Конспект лекцій є коротким викладом базових тем з дисципліни «Інфраструктура товарного ринку», який допоможе у стислий проміжок часу опанувати цю дисципліну. Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів зі спеціальності 075 «Маркетинг» за ОПП «Маркетинг».