Забезпечення еквівалентності інтегрованих формувань розподільних відносин як механізм підвищення їх конкурентоспроможності - Михайлова, С. А. (ТДАТУ, 2011)
UK: В статті розглянуто систему розподільчих відносин учасників інтеграційного процесу АПК на основі застосування інтеграційних механізмів та обгрунтування заходів по забезпеченню еквівалентності розподільчих відносин інтегрованих формуваннь, направлених на підвищення їх конкурентоспроможності. EN: In the article the system of distributive relations of participants of integration process of sub complex APK is considered on the basis of application of integration mechanisms and ground of measures on providing of equivalence of distributive relations of the computer integrated forming, directed on the increase of their competitiveness.
Keywords: інтегровані механізми; конкурентоспроможність; агропродовольчий комплекс; господарюючі суб'єкти; стосунки; внутрішній облік; звітність; бюджетування; взаєморозрахунки; госпрозрахунок