Проблеми які заважають розвитку малого підприємництва - Дудкін, Д. (ФОП Однорог Т. В., 2021)
Необхідно зважене рішення по накопиченим проблем, причому розвивати і підтримувати малий бізнес в країні потрібно приймаючи рішучі дії.
Keywords: малий бізнес; оподаткування; економічна політика; економіка