Напрямки державного регулювання сільського господарства Запорізької області - Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna (My University, 2012)
UK: У статті визначено основні напрямки державного регулювання сільського господарства Запорізької області. RU: В статье проанализированы основные направления государственного регулирования сельского хозяйства Запорожской области. EN: Article analyzes the main directions of State régulation of agriculture in Zaporozhe région.
Keywords: державне регулювання; сільське господарство; інструменти державного регулювання; напрямки державного регулювання; государственное регулирование; сельское хозяйство; инструменты государственного регулирования; направления государственного регулирования