SMM як засіб просування товарів та послуг - Ткачук, Ю. (ТДАТУ, 2020)
Зараз соціальні мережі стають потужним механізмом для просування на ринку, але в умовах конкуренції підприємствам варто розробити індивідуальну манеру подання інформації, за допомогою чого виділяти торговельне підприємство з-поміж багатьох схожих. Кваліфіковану допомогу в цьому можуть надати спеціалісти у сфері SMM.
Keywords: рекламна діяльність; реклама; social media marketing; маркетинг; подання інформації