Перспективи розвитку медичного страхування в Україні - Жерепа, М. В.; Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (ТДАТУ, 2021)
Добровільне медичне страхування – один із видів особистого страхування, який забезпечує можливість повної або часткової виплати коштів за надання медичних і медико-профілактичних послуг застрахованим особам у разі розладів здоров’я відповідно до умов укладеного договору та Правил страхування. Добровільне медичне страхування є гарною мотивацією для співробітників, але більшість громадян України все одно не страхуються.
Keywords: добровільне медичне страхування; медичне страхування; охорона здоров’я; фінансування охорони здоров’я; фінансування української медицини