Класифікація зерносховищ за періодом зберігання - Литостанський, О. С.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Розглянуто процес зберігання, та наведена класифікація
Keywords: зберігання зернових мас; зерносховища; зберігання зерна; бунт