Показники рівня та якості життя України в сучасних економічних умовах - Самохвалова, А. Ю. (Accent Graphics Communications & Publishing, 2019)
Дослідження проблем якості в останні десятиліття перебуває в центрі уваги економічної науки. Якість пронизує практично всі сторони життя і є головним чинником економічного розвитку, соціального устрою, має фундаментальне значення для розуміння сутності людського буття, для розвитку духовної культури суспільства. Розвиток науки, техніки і технологій надає людству принципово нові можливості в досягненні високого рівня якості продукції та послуг і поліпшення на цій основі матеріальних, соціальних і культурних умов життя людства.
Keywords: економічна наука; якість; розвиток духовної культури суспільства; якость життя; нематеріальні блага; проблема якості життя; проблема способу життя