Основні функції системи управління пожежною безпекою (СУПБ) на підприємствах АПК - Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Лущенков, В. Л.; Головін, С. В. (ТДАТУ, 2010)
UK: В статті розглядаються основні функції системи управління пожежною безпекою на підприємствах АПК. RU: В статье рассматриваются основные функции системы управления пожарной безопасностью на предприятиях АПК. EN: In article the basic functions of a control system by fire safety at the agrarian and industrial complex enterprises are considered.
Основные функции системы управления пожарной безопасностью (СУПБ) на предприятиях АПК
The basic functions of the control system by fire safety (СSFS) at the agrarian and industrial complex enterprises
Keywords: система управління; пожежна безпека; складові функції; задачі