Діагностика технологічного процесу у рослинництві закритого ґрунту малих підприємств - Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton (My University, 2016)
Розробка технології діагностування технологічного процесу та зменшення пестицидного навантаження у рослинництві закритого ґрунту малих підприємств є актуальною задачею.
Keywords: рослинництво; закритий грунт; автоматизаці технологічних процесів