Продуктивність пшениці озимої за передпосівної обробки насіння антистресовою композицією - Калитка, Валентина Василівна; Золотухіна, Зоя Володимирівна (НУБіП, 2011)
Встановлено, що передпосівна обробка насіння пшениці озимої антистресовою композицією АКМ сприяє кращому функціонуванню фотосинтетичного апарату рослин, підвищенню стійкості рослин до несприятливих факторів середовища та збільшенню урожайності зерна.
Keywords: пшениця озима; передпосівна обробка; урожайність