Особливості моделювання та діагностування технічного стану елементів рульового керування - Бондар, Андрій Миколайович; Дашивець, Галина Іванівна (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: Рульове керування повинне забезпечувати рух транспортного засобу по заданому оператором напрямку. Його конструкція повинна забезпечувати точність керування, надійність роботи всіх вузлів і деталей та не вимагати від оператора витрати великих зусиль і не передавати на рульове колесо поштовхи, які сприймаються колесами транспортного засобу, а також дотримуватись агротехнічних вимог під час виконання технологічних операцій. Тому актуальними є дослідження повʼязані з роботою рульового керування під час виконання транспортних та технологічних операцій.
Keywords: моделювання руху транспортного засобу; експлуатація; перевірка елементів рульового керування; усунення недоліків; люфт рульового управління