Визначення ризику відмов машинно-тракторного агрегату на підприємствах АПК - Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (ТДАТУ, 2013)
UK: Описана необхідність аналізу основних систем машинно-тракторного агрегату і деякі аспекти визначення відмов на підприємствах АПК. На підставі визначення відмов машинно-тракторного агрегату за допомогою аналізу його основних систем накреслені основні підходи до вирішення проблеми забезпечення безпеки сільськогосподарської техніки в умовах півдня України. RU: Описана необходимость анализа основных систем машинно-тракторного агрегата и некоторые аспекты определения отказов на предприятиях АПК. На основании определения отказов машинно-тракторного агрегата с помощью анализа его основных систем намечены основные подходы к решению проблемы обеспечения безопасности сельскохозяйственной техники в условиях юга Украины. EN: Need for analysis of the main systems of tractor operated machinery and some aspects of the definition failures at enterprises of agro-industrial complex is described. Based on the definition of failure of tractor operated machinery through the analysis of its systems outlined the main approaches solving the problem of ensuring the safety of agricultural machinery in the South of Ukraine.
Определение риска отказов машинно-тракторных агрегатов на предприятиях АПК
Definition risk of failure tractor operated machinery at enterprises of agro-industrial complex
Keywords: ризик; машинно-тракторний агрегат; тракторист-машиніст; основні системи; показники безпеки; виробничий травматизм; підприємства АПК; служба охорони