Модернізація приводу косарки КРН-2,1 М у товаристві з обмеженою відповідальністю "Яскраве" Приазовського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Білоножко, Віктор Вікторович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект представлений на 71 сторінках пояснювальної записки і на 6 аркушах графічної частини. У першому розділі представлений аналіз господарської діяльності, а також стан механізації та експлуатації техніки. В другому розділі пропонується розрахунок гідравлічного приводу косарки. У третьому розділі представлена конструкторська розробка гідравлічного приводу косарки КРН-2,1М. Наведені необхідні розрахунки. У четвертому розділі представлені заходи щодо охорони праці при проведенні робіт. Розроблена карта контролю косарки КРН-2,1М по показниках безпеки. У п'ятому – дається техніко-економічна оцінка проекту.
Keywords: косарка; відмова; надійність; гідромотор; безвідмовність; охорона праці