Управління конфліктними ситуаціями в публічних відносинах - Вороніна, Юлія Євгенівна; Воронина, Юлия Евгеньевна; Voronina, Yuliia (My University, 2019)
Однією з важливих рис організаційного процесу є конфліктна взаємодія, від якої значною мірою залежать особливості «мікроклімату» та розвитку будь-якого колективу. Відомо ж, що конфлікт є складною багаторівневою системою взаємодій, яка базується на певних суперечностях індивідів чи груп, що здійснюють різні рольові функції. Це повною мірою стосується і колективу публічної служби, якому властива складна сукупність конфліктних взаємодій різноманітного спрямування (горизонтальні, вертикальні, комбіновані тощо)
Keywords: управління конфліктами; публічні відносини; конфліктна взаємодія; мікроклімат колективу; конфлікт; соціум