Шляхи вдосконалення державної соціальної політики : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Магістр» : спец. 281 Публічне управління та адміністрування ОПП «Публічне управління та адміністрування» - Дьоміна, Тетяна Василівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Державна соціальна політика є однією з ключових складових внутрішньої політики України, оскільки вона безпосередньо впливає на рівень життя населення, соціальну стабільність та забезпечення соціальної справедливості в суспільстві. В умовах постійних соціально-економічних змін та трансформацій питання ефективності соціальної політики набуває особливої актуальності. Від якості реалізації державної соціальної політики залежить здатність держави реагувати на соціальні ризики та підтримувати найбільш вразливі верстви населення.
Keywords: державна соціальна політика; вдосконалення державної соціальної політики; соціальні ризики