Нова конструкція пристрою, що збирає та використовує теплову сонячну енергію - Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Теплопостачання є крупною галуззю народного господарства. Однак не існує стандартного рішення при пошуку підходящої системи для нагрівання води у різних середовищах, але знайти таку систему, яка відповідає потребам господарства, не складно. Значна роль у вирішенні цієї задачі відводиться централізованому теплопостачанню і теплофікації з використанням традиційних джерел палива.
Keywords: nеплопостачання; теплова сонячна енергія; паливо; сонячна енергетика