Навчальні видання викладачів ТДАТУ від видавничого дому "Гельветика" : віртуальна виставка - Завгородня, Ірина Володимирівна (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
Наукова бібліотека презентує віртуальну виставку Навчальні видання викладачів ТДАТУ від видавничого дому "ГЕЛЬВЕТИКА". Електронні версії видань знаходяться в колекції навчальних видань репозитарію ElarTSATU.
Keywords: навчальні видання; видання викладачів ТДАТУ