Енергетичний менеджмент аграрних підприємств в стратегічному розвитку регіону - Захарченко, Олена Григорівна; Захарченко, Елена Григорьевна; Zakharchenko, Olena (My University, 2015)
Енергетичний менеджмент - це постійно діюча система заходів які покликані оптимізувати обсяги енерговитрат, прогнозувати і контролювати процеси вироблення, транспортування та використання необхідної кількості енергоресурсів для забезпечення господарської діяльності об'єктів.
Keywords: міжнародний стандарт; менеджмент; енергетичний менеджмент; ISO; енергоефективність