Обробка інформаційних джерел складанням визначальних таблиць - Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna (My University, 2015)
Для вдосконалення методів, способів і обладнання в ремонтно-обслуговуючому виробництві використовується цілеспрямоване збирання і обробка інформації.
Keywords: визначальні таблиці; ремонтно-обслуговуюче виробництво; обробка інформації; інформація; інформаційні джерела; оцінка