Параметри ефективності інтенсивних технологій плодівництва - Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa (My University, 2017)
UK: Основним резервом збільшення виробництва плодів є підвищення продуктивності насаджень. Провідні її напрямки в садівництві зводяться до інтенсифікації. Інтенсифікація садівництва являє собою основну форму розширеного відтворення, яка шляхом оптимізації обсягів і засобів виробництва продукції, раціонального їх використання, удосконалення технології і організації виробництва забезпечує збільшення виробництва високоякісної продукції з одного гектара насаджень плодових культур, зниження собівартості і трудомісткості продукції.
Keywords: виробництво плодів; збільшення виробництва плодів; підвищення продуктивності насаджень; ефективність технології плодівництва; збільшення виробництва високоякісної продукції