Перспективи розвитку молодіжного підприємництва в Запорізькому регіоні - Лисак, Оксана Іванівна; Лысак, Оксана Ивановна; Lysak, Oksana; Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa (My University, 2020)
Економічний розвиток держави складно уявити без активної участі найбільш активної частини суспільства – молоді. Креативність, готовність до змін та творчий потенціал молодих людей повною мірою мають бути використані в творенні позитивних змін в країні, інтеграції України в Європейське Співтовариство.
Keywords: підприємництво; Україна; молодь; регіон