Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки). №2 (51), 2024 - (:unkn) unknown (Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки) включений до Переліку наукових фахових видань України, є науковим виданням, в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт за економічною тематикою.
Scientific Papers of Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University (economic sciences).№ 2 (51), 2024
Keywords: економіка; підприємництво та торгівля; фінанси, банківська справа; страхування та фондовий ринок