Методичні аспекти проведення ділових ігор на прикладі дисципліни «Машини, обладнання та їх використання в тваринництві» - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2012)
UK: В статті описано методику проведення ділових ігор на прикладі дисципліни «Машини, обладнання та їх використання в тваринництві». EN: In the article the methodical aspects of realization of the business playing the are pointed example of discipline of "Machine, equipment and their use in a stock-raising"
Methodical aspects of realization of business playing the example of discipline of "Machine, equipment and their use in stock-raising”
Keywords: ділова гра; інженер-механік; об'єкт керування; управляюча система; критерії вибору рішення; ігровий комплекс