Сутність та склад соціального капіталу національної економіки - Андріяшин, В. С. (КПУ, 2021)
В останні роки поняття «соціальний капітал» набуло особливої популярності. Його дослідження має міждисциплінарний характер, тому що здійснюються в розрізі таких наук, як філософія, політологія, соціологія, психологія, культурологія, економіка тощо.
Keywords: соціальний капітал; соціально-економічні відносини; довіра; норми; соціальне інвестування