Опис до патенту на корисну модель № 31090 "Спосіб підготовки ягід і плодових овочів до зберігання" - Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Kolyadenko, Viktoriia; Прокудіна, Т. Ф.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; et al. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Спосіб підготовки ягід і плодових овочів до зберігання, що включає товарну обробку їх, який відрізняється тим, що до товарної обробки ягоди та плодові овочі обприскують на материнській рослині водним екстрактом кореня хрону наступного складу, мас. %: корінь хрону 50, дистильована вода 50
Keywords: сільське господарство; спосіб зберігання рослинної сировини; обробка ягід і плодових овочів перед закладанням їх на зберігання; плодово-ягідні та овочеві культури