Страховий ринок України: стан та проблеми розвитку - Холод, С. М. (My University, 2018)
Страховий ринок є досить важливим елементом у фінансовій системі України, оскільки за допомогою нього забезпечується перерозподіл ризиків в економіці, формується більш сприятливе для розвитку підприємництва зовнішнє середовище, знижується загальний рівень ризику.
Keywords: страховий ринок; страхування; страховики