Економічне обгрунтування інвестиційної діяльності підприємства - Тарасенко, О. В. (My University, 2020)
ПАТ «Мелітопольський м'ясокомбінат» в Мелітополі – це динамічно зростаюча організація, що володіє унікальним потенціалом. На оптовому ринку Запорізької області і безпосередньо Мелітополя, входить в число надійних постачальників. Компанія працює з 1994 року і пропонує широкий асортимент м'ясної продукції за розумними цінами.
Keywords: інвестиційна діяльність; обіг коштів; м'ясна продукція; капітал