Господарське право: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 072 «Фінанси‚ банківська справа та страхування» - Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia; Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Основна мета навчальної дисципліни “Господарське право” в полягає у наданні студентам певних правових знань щодо господарських правовідносин, правового статусу суб’єктів господарювання, порядку оформлення господарських договорів, правових основ зовнішньоекономічної діяльності та захисту прав і законних інтересів суб’єктів господарських правовідносин та засвоєнні ними навичок роботи з актами, що регулюють такі правовідносини, з метою реалізації різноманітних видів професійної діяльності, пов`язаними з майбутньою діяльністю студентів, що в цілому забезпечує підвищення рівня професійної компетенції спеціалістів та ефективності їх діяльності.
Keywords: господарське право; методичні вказівки; практичні заняття; нормативно-правові документи; господарські правовідносини; правовий статус