Місце маржинального аналізу у системі економічного управління підприємством - Дубініна, В. (ТДАТУ, 2018)
У статті розкриваються зміст, значення та основні категорії системи «витрати – випуск – прибуток», визначаються сутність і алгоритм розрахунку показників методики маржинального аналізу, а також тлумачаться поняття точки беззбитковості та зони безпеки
Keywords: маржинальний аналіз; економічне управління підриємством; точка беззбитковості; управлінські рішення; зона безпеки