Автоматизація процесу будівельного проектування, дизайну і візуалізації архітектурних проектів - Бондаренко, Павло (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Розвиток комп'ютерних технологій архітектурного проектування, удосконалення програмних і технічних засобів дозволило автоматизувати процес будівельного проектування, дизайну і візуалізації архітектурних проектів і практично повністю відмовитися від ручного проектування. Сучасний ринок технологій пропонує безліч програмних продуктів для автоматизації процесу проектування, інженерних розрахунків і документообігу (AutoCAD, ArchiCAD, Autodesk 3ds Max, і т.ін.).
Keywords: архітектурне проектування; будівельне проектування