Роль ключових стейкголдерів у забезпеченні соціально-економічної безпеки міста в умовах воєнних та поствоєнних викликів - Романовська, Юлія Анатоліївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах війни та поствоєнного відновлення питання забезпечення соціальноекономічної безпеки міста набуває особливої значущості. Населені пункти, особливо міста обласного значення, стикаються з безпрецедентними викликами – масштабними руйнуваннями інфраструктури, вимушеною міграцією та значним припливом внутрішньо переміщених осіб, економічними втратами та зростанням вразливості населення. За таких умов ефективне управління соціально-економічною безпекою неможливе без активного залучення широкого кола стейкголдерів, здатних впливати на ключові процеси, підтримувати критичні функції та брати участь у формуванні стратегій стійкого розвитку міста.
Keywords: роль стейкголдерів; соціально-економічна безпека