Застосування антистресової композиції ДЕППА при зберіганні плодів яблуні - Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana (My University, 2011)
UK: Досліджено вплив антистресової композиції ДЕПАА на показники збереженості яблук під час тривалого зберігання. EN: Influence of antislressful composition DEPAA on indicators of safety of apples daring long storage is investigated.
Application of antistressful composition DEPAA at storage of fruits of an apple-tree
Keywords: яблуня; плоди; сорти; стрес; антиоксиданти; зберігання; хвороби; аpple-tree; garden-stuffs; sorts; stress; antioxidants; storages; illnesses