Опис до патенту на корисну модель № 107840 "Теплоакумулюючий пристрій системи теплопостачання" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Цигулярова, В. В. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Теплоакумулюючий пристрій системи теплопостачання включає циліндричний корпус з сферичним днищем, теплообмінник, заповнений теплоакумулюючою речовиною. В систему теплопостачання введений геліоколектор, з’єднаний з системою підвідним та відвідним трубками, та додатковий теплообмінник з парафіном
Keywords: теплоакумулюючий пристрій; теплопостачання; циліндричний корпус; теплообмінник; теплоакумулююча речовина; геліоколектор