Антикризове управління: навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» - Нехай, Вікторія Василівна; Nekhai, Viktoriia (Запоріжжя: ФОП Однорог Т.В, 2025)
Навчальний посібник розроблено у відповідності до робочої програми курсу «Антикризове управління» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право». Навчальний посібник вміщує стислий виклад матеріалів для самостійного вивчення дисципліни та набуття системних знань з основних аспектів теорії управління в кризових ситуаціях. Навчальний посібник може бути корисним для здобувачів економічних спеціальностей.
Keywords: класифікація кризових явищ; антикризове управління підприємством, установою, організацією; діагностика кризового стану; формування антикризової програми