Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Іноземна мова за фаховим спрямуванням (англійська)» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 201 «Агрономія» на основі молодшого спеціаліста - Шевченко, Світлана Петрівна; Шевченко, Светлана Петровна; Shevchenko, Svitlana (ТДАТУ, 2019)
Методична розробка містить теми та зміст практичних занять з курсу, порядок їх проведення
Keywords: викладання іноземних мов; володіння іноземною мовою; лексичний матеріал; мовлення академічного характеру