Проблеми та перспективи розвитку страхування життя в Україні - Зайцева, О. С.; Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (Запоріжжя: Видавництво ЗНУ, 2019)
Страхування життя має велике соціально-політичне значення, оскільки поєднує в собі можливість для громадян одержати страховий захист від ризиків, що існують, та накопичити кошти, спрямовуючи їх на заощадження, а не на споживання [5]. Перевагою при наданні послуг зі страхування життя для суспільства в цілому є сприяння зменшенню соціальної напруги та наванта-ження на бюджетну систему країни [6]. Однак в Україні незначний попит потенційних споживачів на даний страховий продукт. Тому виникає необхідність виявлення проблем, що існують на вітчизняному ринку страхування життя
Keywords: срахування життя; страховий захист