Електронізація, електрифікація та екологія виробництва у тваринництві - Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Крилов, В. В. (My University, 2010)
У статті проаналізовано стан електронізації, електрифікації та екології виробництва у тваринництві та запропоновані можливі шляхи енергозбереження та покращення екології виробництва.
Keywords: екологія виробництва; органічні добрива; біогаз; механізовані технологічні процеси; альтернативні джерела енергії; електронні засоби контролю; енергетичне обладнання