Підвищення якості гомогенізації в пульсаційному гомогенізаторі молока - Колеснік, О. П.; Соколенко, М. М. (ТДАТУ, 2020)
У тезах запропоновано напрям модернізації конструкції пульсаційного диспергатора молока для підвищення якості гомогенізації.
Keywords: студент; магістрант; збірник; диспергування; схема пульсаційного гомогенізатора; якість гомогенізованої емульсії