Оптова торгівля як складова аграрного технічного сервісу - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor; Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Вважаємо, що оптова торгівля сільськогосподарськими машинами та устаткуванням в Україні має значний невикористаний потенціал, для використання якого необхідні стабільність в економічному та політичному житті впродовж тривалого часу, прогнозованість ринку, гарантованість умов збуту техніки, надійність банківської системи, розвиток дилерських мереж, максимальне дотримання стандартів та сервісного обслуговування.
Keywords: оптова торгівля; сільське господарство; розвиток аграрного виробництва; стан технічного потенціалу АПК; оптовий товарооборот України; оптова торгівля сільськогосподарськими машинами; оптова торгівля устаткуванням; зернозбиральні комбайни; трактори