Структурна організація механізму кредитування - Радченко, Наталія Геннадіївна; Радченко, Наталья Геннадиевна; Radchenko, Nataliia (My University, 2011)
UK: Стаття присвячена порівнянню сутності та структурної організації кредитного механізму та механізму кредитування. Структура механізму кредитування та кредитного механізму представлена на рівні важелів. Виявлено специфічні властивості зазначених механізмів. EN: The article is devoted to comparison of essence and structural organization of credit mechanism and mechanism of crediting. The structure of mechanism of crediting and credit mechanism is presented at the level of levers. Found out specific properties of the noted mechanisms.
Keywords: кредитний механізм; механізм кредитування; нормативно-правове забезпечення; інформаційне забезпечення; фінансове забезпечення; організаційно-економічне забезпечення; credit mechanism; mechanism of crediting; normatively legal providing; informative providing; financial providing; organizationally economic providing