Дослідження повороткості тримашинного посівного машинно-тракторного агрегату - Жокін, Іван Олександрович; Надикто, Володимир Трохимович; Nadykto, Volodymyr (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Об’єктом досліджень є процес повороту машинно-тракторного агрегату (МТА) у складі реверсивно налаштованого трактора серії ХТЗ-160, напівнавісної зчіпки і трьох причіпних зернових сівалок типу СЗ-3,6.
Keywords: машинно-тракторний агрегат; посівний агрегат