Використання сучасних освітніх технологій у підготовці кадрів для туристичної галузі - Рибальченко, Ніна Павлівна; Рыбальченко, Нина Павловна; Rybalchenko, Nina; Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena; Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia; Вороніна, Юлія Євгенівна; Воронина, Юлия Евгеньевна; Voronina, Yuliia; et al. (ТДАТУ, 2021)
UK : Статтю присвячено проблемі застосування сучасних освітніх технологій в підготовці кадрів для сфери туризму. Особлива увага приділяється технології портфоліо і кейс-технологій, підкреслюється їх значимість у розвитку творчих здібностей здобувачів вищої освіти, умінь працювати в команді, самостійно знаходити вирішення конкретних проблем. У статті висвітлено специфіка використання даних технологій в науково-дослідній роботі студентів. EN : The article is devoted to the problem of application of modern educational technologies in training for the sphere of tourism. Particular attention is paid to portfolio technology and case technologies, emphasizing their importance in the development of creative abilities of higher education, the ability to work in a team, to find solutions to specific problems. The article highlights the specifics of the use of these technologies in research work of students.
Use of modern educational technologies in training for the tourism industry
Keywords: освітні технології; кейс-метод; технологія портфоліо; підготовка кадрів; туристична освіта; турпродукти; educational technologies; case method; portfolio technology; professional tourism education; training